Barcelona Seeway Graphic Design School

Anterior Siguiente PROJECT DETAILS: Client: Cambec Bcn SL Location: Barcelona – Spain PROJECT DETAILS: Share this project RELATED PROJECTS Beach House in Portugal New construction beach house with simple and clean lines designed to enjoy a laid-back lifestyle. The house is designed around a central… Barcelona Sarrià Apartment Full refurbishment of a 4 bedroom apartment in the […]

Barcelona Law Firm Headquarters

When the client purchased additional office space on the floor directly above his office, he decided to remodel the existing one. As an integral part of a 19th century building, the main architectural features such as the plaster of Paris ceilings, tall internal doors and french windows were to be saved and exposed. The goal was to create a traditional “law firm” environment punctuated by contemporary furniture and modern light fixtures, namely in the board room and senior staff areas.

Barcelona Stucom Headquarters

Renovation project of two large senior staff offices. The new brief was clear: work space for 4 people was needed in such a way that all of them should be able to operate independently and at the same time share part of the space. A set of 3 large floor-to-ceiling glass sliding doors was created allowing the space to be used in 3 different combinations.

Barcelona McCann Erickson Headquarters

Renovation project for the headquarters of the advertising agency McCann Erickson in Barcelona. The office space is divided in three different square floors: Creatives on the third floor and Accounts the second floor. In both levels the space is redesigned to accommodate the new brief: enclosed offices on the perimeter and open space in the middle. On the ground floor where the entrance is located, the scope was fixed furniture and lighting.