Barcelona Stucom Headquarters

PROJECT DETAILS:

Client: Stucom SA

Location: Barcelona – Spain

PROJECT DETAILS:

Renovation project of two large senior staff offices. The new brief was clear: work space for 4 people was needed in such a way that all of them should be able to operate independently and at the same time share part of the space. A set of 3 large floor-to-ceiling glass sliding doors was created allowing the space to be used in 3 different combinations.

Scope: Interior Design  –  Status: Complete  –  Area: 40 m2 

RELATED PROJECTS

Beach House in Portugal

New construction beach house with simple and clean lines designed to enjoy a laid-back lifestyle. The house is designed around a central...

Barcelona Sarrià Apartment

Full refurbishment of a 4 bedroom apartment in the Barcelona neighborhood of Sarrià. All the internal walls of the downgraded 60’s apartment were demolished to...

Lisbon Graça Apartment

Complete refurbishment of an old 1940’s apartment in the Lisbon neighborhood of Graça. Original features were blended with contemporary ones such as...